сряда, 26 юни 2013 г.

На Уимбълдън всички са равни

Не знам дали досега съм споделял за страстта си към тениса, но много обичам да гледам турнирите на Уимбълдън. Изключително интелигентна, красива и атрактивна игра, а когато се намесят и красиви каки като Цвети Пиронкова, Мария Шарапова и компания... леле мале!
Не за атлетичните тенисистки обаче ще ви говоря днес, а за това, че на Уимбълдън всички са равни. Имам предвид правилата, които са общовалидни за всички състезатели от топ 10 до извън първите сто. Така трябва да се действа навсякъде!

Стана ясно от "Дейли Мейл", че Роджър Федерер е бил критикуван от дрескод полицията на All England Club, след като този понеделник излязъл срещу Виктор Ханеску, обут в маратонки с оранжеви подметки, което било в рязък контраст с белия цвят, задължителен за всички тенисисти на кортовете. Същата забележка била отправена и към Серина Уилямс заради шарени маратонки.
Мисля, че особено в България имаме огромна нужда от стриктно спазване на правилата и законите от всички. Подобна дисциплина единствено би допринесла за прогрес на страната ни за достигане на нови, по-светли хоризонти.

Няма коментари:

Публикуване на коментар